Krajské finále McDonald’s Cupu v Šumperku

Naše škola se v rámci letošního McDonald’s Cupu stala 4. nejlepší školou v celém Olomouckém kraji ( z 103) a celorepublikově 43. nejlepší školou z 1356 přihlášených škol v kategorii starších.
Tým v zastoupení: Karel Klement, Adam Ščudla, Sebastián Kapec, Daniel Šmíd, Viktor Umlauf, Michal Hloušek, Denis Džudža, Dominik Čuri, Ludvík Kořenek, Petr Vilímek, Daniel Dostál pod vedením: Bc. Patrika Synka.

Dne 14. 5. se kluci zúčastnili krajského finále McDonalds Cup 2024 v Šumperku, kde se utkali s týmy: 
Základní škola Žulová Jeseník 2:0
Základní škola Sluneční Šumperk 2:3
Základní škola Travníková Přerov  0:2
Základní škola „Sigma“ Heyrovského Olomouc 0:6

Měl jsem možnost vidět na hřišti neskutečnou bojovnost, odhodlání a maximální touhu po vítězství od všech kluků. Ty 3 společné týdny, které jsem měl možnost s klukama strávit společnou tvrdou prací, se dnes ukázaly v plné kráse. Bylo neuvěřitelné vidět, jak kluci jsou schopni držet tempo hry celý zápas se Sigmou Olomouc a jen o malý kousek prohrát s dvojnásobným mistrem republiky McDonald’s Cupu ze Šumperka. Jsem na kluky moc pyšný a chtěl bych jim moc poděkovat a ještě jednou složit velkou poklonu, a to za vzornou reprezentaci nejen naší školy, ale také celého okresu Prostějov, který jsme dnes v Šumperku reprezentovali. 
Zpětná vazba od trenérů Sigmy/Heyrovského školy: ,,Nejlepší tým, proti kterému jsme měli letos možnost si zahrát, a to jak z pohledu velikosti Vaší školy, tak i vzhledem týmovosti,  předvedené bojovnosti a fair-play.“

Bc. Patrik Synek